Scroll to top

om oss

IndiskArt gir beste og profesjonelle brude Mehandi tjenester i Oslo. Mer enn 14 år med rik erfaring i spesialisering i tradisjonell og arabisk brude Mehndi. Du kan velge design som passer dine behov, og jeg vil være mer fornøyd med å tilpasse den for deg.

Image result for images for mehndi service page

IndiskArt tilbyr beste og profesjonelle Mehndi-tjenester i Oslo. Jeg har mer enn 14 års rik erfaring i spesialisering i tradisjonell og arabisk Mehndi.Jeg jobber i Oslo fra mer enn 7 år. Jeg kan gjøre henna på Høytider, Ekteskap, Bursdager og på andre dager som er spesielle for deg.IndiskArt tilbyr beste og profesjonelle Mehndi-tjenester i Oslo. Jeg har mer enn 14 års rik erfaring i spesialisering i tradisjonell og arabisk Mehndi.Jeg jobber i Oslo fra mer enn 7 år. Jeg kan gjøre henna på Høytider, Ekteskap, Bursdager og på andre dager som er spesielle for deg.

Lett å bestille:

Bare ring 45 92 13 60 eller send Melding på post@indiskart.no , bestill din tid og få en vakker design av ditt eget valg.

Du kan velge det design som passer dine behov, og jeg ville være mer fornøyd med å tilpasse det til deg.Alle min kunde er alltid fornøyd med designene mine.
Jeg bor på Veitvetstubben 10B, Oslo

NB: Lever hjemmetjenester hvis det er mer enn 6 folkeslag.

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/9/f/4/dinart.no/httpd.www/test-ia/wp-includes/plugin.php on line 441 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/9/f/4/dinart.no/httpd.www/test-ia/wp-includes/plugin.php on line 456